Home Sběratelství Populární druhy sběratelství Lahve, plechovky Whisky Chivas Regal Vivienne Westwood LIMITED EDITION
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Whisky Chivas Regal Vivienne Westwood LIMITED EDITION

Jihomoravský kraj
10. 11. 2019 - 23:00
5 900 Kč
Prodávající

Popis

Britské luxusní značky Chivas Regal a Vivienne Westwood oznámily novou spolupráci na London Fashion Week - limitované edici Chivas Regal 18 let od Vivienne Westwood.

Jeden z nejuznávanějších módních návrhářů na světě, tvorba Vivienne Westwood pro Chivas Regal jasně ilustruje bezkonkurenční reputaci Westwood pro vynikající design a know-how v oblasti řezání vzorů.

Vzhledem k tomu, že současný design Union Flag sahá až do roku 1801 a kořeny Chivas Brothers se objevují i ​​v tomto kultovním roce, objevuje se v tiskárně Union Jack Vivienne Westwood výrazná láhev docela odvážně a hrdě, jak bylo poprvé vidět ve sbírce Gold Label v Paříž.

Westwood využívá své odborné znalosti v oblasti krejčovství a řezání, znovu si představí láhev jako postavu, která má být ozdobena, aby vytvořila luxusní a jedinečný třídílný kabát ve skutečném stylu Vivienne Westwood.

Dame Vivienne Westwoodová uvedla: „Jsem Angličan, takže je pro mě nemožné ignorovat britskou kulturu ve svých návrzích. Je opravdu velmi uspokojivé interpretovat některé z mých návrhů mimo jiné v módě.“

Spolupráce představuje důležitý krok pro Chivas Regal, první luxusní skotskou whisky na světě, po předchozí práci s předními módními značkami Alexandrem McQueenem a Christianem Lacroixem.

James Slack, ředitel mezinárodní značky pro Chivas Regal, řekl: „Silné britské dědictví a luxusní řemeslné umění slouží jako základ jak pro 18 let staré Chivas Regal, tak pro Vivienne Westwood. Stará je v mnoha ohledech stejná jako u módní návrhářky - existuje skutečné umění toho, co dělají. Jako světová ultra prémiová skotská whisky jsme rádi, že můžeme pracovat s tím, co by mnozí považovali za nejznámější britský módní dům. "

Chivas Regal 18 let starý od Vivienne Westwood bude vydán jako limitovaná edice s pouze 2 500 lahvemi k dispozici na mezinárodní úrovni a cenou od 495,00 USD bez cla. Vydání se shoduje s přehlídkou Red Label Vivienne Westwood podzim / zima 2011 v Londýně.

Chivas Regal 18 Year Old je luxusní směs whisky, ručně vybíraná pro svou mimořádnou bohatost, včetně více než 20 skotských nejvzácnějších sladů ve věku minimálně 18 let.

Design kabátu Chivas Regal 18
Kabát je digitálně potažený hedvábným hedvábným keprem, který zahrnuje jak mužnost, tak eleganci, se čtyřmi přesnými ručně broušenými kousky naloženými jemnou zlatou výšivkou. Všechny hedvábné panely jsou plně podšívané, pečlivě vycpané a zakončené hedvábnou vazbou taffeta. Konstrukce kabátu byla pečlivě tvarována tak, aby odpovídala tvaru láhve, a je držena společně s bílými zlatými, orbovými lisovanými cvočky.

Každá bunda je obnovena detailem použitým na všech doplňcích Vivienne Westwood a je zdobena doplňujícím modrým a zlatým bleskem, který nese kultovní kouli Vivienne Westwood. Kromě toho každý kabát zobrazuje unikátní limitované číslo lahve na spodním panelu jako znamení pravosti.

Whisky Chivas Regal Vivienne Westwood LIMITED EDITION

Zavřít Zavřít
Prodávající
Karel Podhorsky
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!